Акторка та продюсерка Ірма Вітовська досить емоційно висловилась про своїх колег, кого з них вона "призирає"

Про це вона розповіла в інтерв'ю програми "Зірковий шлях"

Ірма Вітовська. Фото: скрин відео

47-річна акторка та продюсерка з початку 2014 року вона не знімається в російськомовних проєктах, від початку російської агресії підтримує захисників України. А у квітні вона презентувала українсько-італійський фільм "Коза ностра".

Ірма зауважила, що до 2013 року в неї була співпраця з російськими акторами, були проєкти, проте у 2014 році така співпраця скінчилася.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Серед російських колег, яких вона поважає - це Лія Ахеджакова та відмітила гідний вчинок Чулпан Хаматової, яка долучилась до опозиційного руху.

Також ведуча підняла тему українських зірок, які залишились в Росії. Ірма досить емоційно висловилась про них. Вона зауважила, що багато українських зірок, на жаль не знають та не люблять свою історію, вони зосереджені тільки на співі та на тренуванні власного голосу. Якби вони були навчані історії, вони мали б припинити свою співпрацю з російським контентом ще з 2014 року.

"Кожен знає свої брудні труси", - сказала вона

Акторка шкодує, тепер Україні треба пройти через біль та жахіття, проте вона не хоче пред'являти претензії, "вина кожного з нас є", - резюмувала вона.

Нагадаємо, що Onuka і Ріапобой розповіли, як живуть діти українців під землею: "Уроки під обстрілами".

До слова, "Це просто супер": зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал поділилася з шанувальниками радістю.

Раніше ми писали, що після Анджеліни Джолі і Біллі Айліш не стрималася: співачка Аліша Кіз взяла під опіку українських дітей.