Українські зірки з усіх сил намагаються допомогти Укріні у війні з росією. Хтось збирає гроші для потреб ЗСУ, як Сергій Притула, хтось дає благодійні концерти, як Тіна Кароль і Оля Полякова, хтось зробив свої блоги в соцмережах зосередженням інформаційної правди для російськомовної аудиторії, як Андрій Бєдняков з "Орел і Решка".

Не стали винятком з правил і Ріапобой разом з Onuka.

У Міжнародний день захисту дітей, відбулася трансляція благодійного мультижанрового шоу "Я з тобою", мета якого зібрати гроші для дітей, які постраждали від війни.

Pianoboy
Pianoboy

Заради цієї мети 1 червня на одній сцені зійшлися Onuka, Ріапобой, піаніст-віртуоз Євген Хмара, група Probass&Hardi, яка змусила всіх українців наспівувати "Доброго вечора, ми з України", артисти Cirque du Soleil Анатолій Залевський та Оксана Пилипчук, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татаринцева, одна з найбільш гнучких людей світу, рекордсменка "Книги рекордів Гіннесса" Руслана Крутась та інші артисти світового рівня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я думаю, що офіційні цифри про жертви серед дітей під час війни значно занижені, ми навіть не знаємо справжньої статистики. Причому мова йде не тільки про загиблих і поранених, а й про дітей, які були незаконно вивезені за кордон. Але навіть ті, кого війна не торкнулася фізично, переживають зараз посттравматичний синдром - трагічний досвід, якого немає у більшості дітей країн цивілізованого світу. І з цим потрібно працювати. Тому для нас честь виступати в рамках шоу, всі кошти від якого будуть спрямовані на необхідну допомогу дітям, адже від них залежить наше майбутнє в самому прямому сенсі слова", - каже співачка Onuka.

Onuka, фото Instagram
Onuka, фото Instagram

"Це наш перший виступ за час війни не для військових, а для цивільного населення, тим більше, для дітей. В останні три місяці ми багато виступали на станціях метро в різних містах України, де я бачив на власні очі, як війна змінила звичний хід речей і відібрала у дітей дитинство. Ми бачили сім'ї, що живуть у вагонах, ми бачили школи, організовані прямо на платформах, парти, що стоять на станціях метро. Але ми також бачили, як діти облаштували ці куточки, як вони збиралися на уроки під обстрілами, як разом з художниками перетворювали станції метро в яскраві арт-простори і вдихали життя в похмуру обстановку. Тому ми не могли не взяти участь у сьогоднішньому проекті, який, сподіваюся, збере максимальну кількість грошей на ініціативи, пов'язані з дітьми", - прокоментував свою участь у шоу Ріапобой.

"Я з тобою", Ріапобой. Фото: пресслужба Нового канал
"Я з тобою", Ріапобой. Фото: пресслужба Нового канал

Нагадаємо, що Володимир Остапчук посміявся з росіян, які "маскуються" під українців закордоном: "Такого ще не бачив".

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш розцілувала прапор України на концерті в Німеччині: "Коли приїхала Анджеліна Джолі..."

Також стало відомо, що Анджеліна Джолі ніяк не може забути про Україну: пам'ятна каблучка зі Львова досі на пальці.