Через війну українці пережили багато потрясінь і всі вони наклали відбиток на психологічний стан кожної людини.

Кожен справляється зі стресом по своєму і ніхто не має права засуджувати вибір іншого. Хтось допомагає армії грошима, хтось годує переселенців, хтось купує нові штани або робить манікюр, а комусь приносить задоволення просто погладити собаку або почути мурчання котика.

Котик в панамці Kaluch, фото з соцмереж
Котик в панамці Kaluch, фото з соцмереж

Як і у всіх українців, 24 лютого життя ведучої проєкту "Аферисти в сітях" Олени-Крістіни Лебідь змінилося докорінно. Їй довелося звикати до звуків сирен і обстрілів, до важких новин і переживань за опинилися в окупації рідних.

Справитися з хвилюванням в цей непростий період ведучою Нового каналу допомагає її улюблениця — французький бульдог Сара.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Тварини - це такий антистрес! Коли Київ обстрілювали "Градами", я мимоволі обіймала Сару. Вона мирно сопала, і мене це заспокоювало,- зізналася Олена-Крістіна "Неймовірній правді про українців". — Тварини мають таку віддачу просто тому, що Ви у них є, тому що вони вас люблять! Це магія."

Павло Розенко, бульдог Сара і Олена-Крістіна Лебідь, фото Інстаграм
Павло Розенко, бульдог Сара і Олена-Крістіна Лебідь, фото Інстаграм

Всі ці важкі дні Лебідь волонтерить і допомагає постраждалим від війни тваринам. На жаль, сотні відданих чотирилапих більше ніколи не зможуть побачити своїх господарів. Така сумна доля спіткала "Макарівського Хатіко" - пса Ріні, який більше місяця вірно чекав господиню, не здогадуючись, що більше її не побачить. Адже в березні жінку мучили і вбили кадирівці.

"Цей малюк не здавався, не хотів йти з порога свого будинку. Він думав, що охороняє господарів, їх спокійний сон… - розповіла Олена-Крістіна. — Вірний пес не пішов з волонтерами і сусідами. Але згодом знайшлася сім'я з такою ж, як і Ріні, собачкою — вони здружилися. Тепер у нього буде нова любляча сім'я, та ще й компаньйон".

Скрін, відео YouTube Ріні
Скрін, відео YouTube Ріні

Ведуча вважає, що якщо з непростими випробуваннями змогли впоратися пухнастики, зможуть вистояти і українці.

"Кішки взагалі відрізняються особливою живучістю. Вони можуть бути в жахливому стані, але все одно виживуть. Це говорить про те, що які б випробування не випадали на нашу долю, ми все зможемо!" - додала вона.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь з "замурзаним" обличчям розповіла, як знімає стрес: "Постійна внутрішня напряжуха".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як не попастися на угодах купівлі-продажу на OLX.