В кінці зими Володимир Дантес і Надя Дорофєєва шокували шанувальників тим, що розривають свої стосунки, які тривали цілих 10 років.

Пара проживала тривалий кризовий період, з яким не змогла впоратися. Артисти думали повідомити про це красиво, але війна порушила всі плани, тому вони обмежилися постом в соціальних мережах і вибачилися, що роблять це в період війни.

Через понад 3 місяці після офіційної заяви пари у багатьох українців залишаються питання до них. Не виключенням стали і ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1", які вирішили в черговий раз розпитати Дантеса на цей рахунок.

Дорофєєва і Дантес. Фото: Instagram
Дорофєєва і Дантес. Фото: Instagram

Ведучий задався логічним питанням про те, що війна ж навпаки всіх людей об'єднує і це міг бути шанс і для пари.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Під час коронавірусу теж багато хто розходився... Ми не гуртувалися ще до початку повномасштабної війни. Просто ми розповіли вже під час. Тому що ніхто так не звертає уваги, як би це було в мирний час... Зараз той час, коли потрібно починати нове життя і розходитися можна мирно, залишатися при цьому друзями. І всім, хто хоче розійтися або зійтися - робіть це зараз. Про життя не варто забувати"

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина

Нагадаємо, що Володимир Дантес показав, кому дарує квіти після розставання з Надею Дорофєєвою: "Хвилюючий момент".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес чесно розповів, що з ним творилося всі дні війни: "5 днів ридав".

Також стало відомо, що Володимир Дантес після розставання з Дорофєєвою заявив, що повертається до Києва, але не один.