Досить популярна українська співачка Анастасія Прудіус, більш відома під псевдонімом Kola, підкорила всіх своїми виступами на шоу "Голос країни".

А зараз вона порадувала шанувальників новою композицією під назвою "Чи Разом?", про що повідомила в Instagram, де за її життям і творчістю стежать понад 60 тисяч осіб.

Kola, фото: Instagram
Kola, фото: Instagram

"Окреме спасибі - @martin_eden_music за неймовірно красиві рядки - "влітаєш в мене мов чиж, і навіть коли я засмучена - ти голосно мовчиш", якими я надихнулася при написанні. Будь ласка, Послухай до кінця, постав лайк і напиши пару слів❤️ радію, що ця пісня вже є у ваших серцях❤️", - пише Анастасія в публікації.

Вона зазначила, що всі ці дні їх команда дуже сильно нервувала. Однак виконавиця виявилася щаслива, що їм вдалося зробити задумане.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як же мені подобається. Це дуже сильно і стильно❤️", "З цієї пісні почалося моє захоплення вами❤️ бажаю дуже всього кращого", "Ця пісня не вилетить з мене, мабуть що ніколи...", "Тепер чекаємо на музичних платформах", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona показала, як обжимається з колишнім хлопцем-на дружбу явно не схоже: "Знову в сердечко"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з "Кварталу 95" знайшла "кров" справжнього козака в Борисі Джонсоні: радіє санкціям, як дитина

Знай.ua писав, Крутоголов, Сморигін, Глущенко - "Дизеля" похвалилися найдорожчими скарбами в житті: "Символічно склалося"