Злата Огнєвіч - відома українська виконавиця, а також головна героїня другого сезону романтичного шоу "Холостячка".

Співачка останні місяці не сидить на місці. Вона їздить по всьому світу, включаючи навіть Сполучені Штати Америки, з благодійними концертами, щоб збирати кошти на потреби українців.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

"Мене запитали: "Чи не втомилася я ще від подорожей?" А я про це навіть не думаю, за стільки артистичних років гастролей, коли дорога займає 12 годин, потім відразу концерт і далі їдемо, в інше місто... і так може довго тривати. А тому, уявіть, наскільки я звикла і до спартанських умов, і до кращих, і просто... звикла", - заявляє Злата.

Слідом вона анонсувала чергові благодійні концерти, в Європі, але поки без дат і міст.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Спасибі Вам за Вашу допомогу азовцям і всій Україні! Ви - одна з небагатьох артистів, яка була вірна Україні з 2014. Всього Вам доброго!❤", "Як же хочеться на твій концерт! Вірю в те, що після перемоги все ще обов'язково буде", "Найулюбленіше сонечко🥺 красуня неймовірна, неповторна, люблю всім серцем", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Злату Огнєвіч зацькували за ідеальний макіяж і манікюр під час війни: "Це підтримка економіки"

Як повідомляв "Знай.ua", співачка Злата Огнєвіч поскаржилася на самопочуття: "Не можу нормально дихати"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, що доставило їй неймовірний кайф: "Я навіть не уявляла"