Молодий український співак і музикант Артем Пивоваров, який саме записав нову пісню разом з Надею Дорофєєвою, впевнений, що музика здатна лікувати. І особливо це актуально у наш час.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм Артем Пивоваров виклав відео нового кліпу і поділився своїми роздумами стосовно сили, яку має музика.

Він переконаний, що саме музика може стати тим фактором, який допоможе нам вижити у ці непрості часи, коли доводиться у кривавому бою боронити свою Батьківщину від російських загарбників.

Артем Пивоваров, instagram.com/pivovarovmusic
Артем Пивоваров, instagram.com/pivovarovmusic

Щобільше, Артем Пивоваров пише, що музика навіть здатна зцілити наші розбиті серця і залікувати глибокі рани, які українцям наніс безжальний ворог.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми переживаємо нелегкі часи... Ми знаємо, що музика має властивість лікувати і зцілювати. Ми знаємо, що вона є силою не тільки ментальною, а і фізичною. Дивлячись це відео на нашому YouTube каналі ви допомагаєте нам передавати донати на допомогу тим, хто цього потребує. Ми разом з вами робимо надважливу справу! @nadyadorofeeva дякую тобі за твою людяність! 🇺🇦 Пишаюся, що наш довгоочікуваний дует народився саме в такий час. Дякую моїй команді. Ви надаєте крила 🔆", - написав він. Артем Пивоваров

Надя Дорофєєва, instagram.com/pivovarovmusic
Надя Дорофєєва, instagram.com/pivovarovmusic

Нагадаємо, Артем Пивоваров надихнув українців словами про любов до Батьківщини і коріння, яке має велику силу: "Це те, що у нас не забрати"

Також ми писали, Артем Пивоваров пояснив, навіщо дає в Україні концерти навіть під час війни: "Ми точно знаємо"

Нагадаємо, "Перемога за нами": Артем Пивоваров відвернув українських військових від важких днів, влаштував цілий концерт