Самореалізація вкрай важлива для будь-якої людини. Жінки в сучасному світі стали замислюватися про це частіше, так як часто помітні тенденції того, що кар'єра успішніше рушає у чоловіків через гендерну нерівність.

Саме тема самореалізації стала основою в новій випуску програми "Взрослые девочки" з Машею Єфросиніною та Олею Поляковою. Відмітимо, що випуск було записано в січні 2022 року, до початку повномасштабної війни і випущено на прохання шанувальників.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, поцілунок, фото: Знай.uа
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, поцілунок, фото: Знай.uа

Колишня напарниця Юри Горбунова здивувалася, як "Королеві ночі" вдалося сидіти на одному рейтинговому проєкті телеканалу "Україна", а потім пересісти в найбільш рейтингове шоу телеканалу 1+1, в крісло журі. Раніше зіркам не можна було так скакати по телеканалах. Тим більше, з'являтися в двох різних шоу одночасно.

"Для мене це було важливо з самого початку... Я задумалася про це в років 13, коли мене почало хвилювати питання хто я, чим займатися... Моя мама не пускала мене в музичне училище і говорила йти в 10-11 клас, щоб я стала медиком. Адже я ходила на олімпіади з хімії та біології",- згадала Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка її не послухала і пішла на дерижерсько-хорове відділення. Вона прийшла в училище, а мама забрала її документи звідти.

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

У 15 років Оля співала вранці в церкві, а ввечері - в шинку. Їй платили в храмі 5 гривень за спів, але спочатку її туди не взяли, адже вона прийшла з ресторану. На наступний день вона змила макіяж, зняла вечірнє вбрання і службовець церкви не впізнав її.

"Там мені платили 5 гривень за одну поспівку, а ввечері я співала в шинку і дядьки іноді засовували мені в кофтинку 100 доларів, коли моя мама заробляла 14 доларів на місяць, працюючи лікарем. А я отримувала 100 доларів, коли я 9 разів заспівала",- похвалилася Оля.

У ті дні вона вирішила, що хоче своєю улюбленою справою заробляти на життя, оле сталося це дуже не скоро, адже Полякова довго пробивалася на естраду, витрачаючи гроші тоді ще забезпеченого чоловіка.

Нагадаємо, що Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна хопилися Олега Винника: "Навряд чи вийде взагалі".