Іраклі Макацарія - герой 6 сезону романтичного шоу "Холостяк" в Україні. У фіналі проєкту він обрав молоду Олену Лесик і відмовив улюблениці українців Анетті Жерновій.

Життя склалося так, що Іраклі і Олена розлучилися дуже швидко після фіналу шоу, а сам грузин знайшов сво єкохання в рідній країні і вже встиг зробити освідчитись 19-річній Лізі.

Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram
Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram

Григорій Решетник і СТБ запустили цикл шоу "Як ти?", де ведучий поспілкується з учасниками різних сезонів "Холостяка" і "Холостячки". У першому випуску в кріслі навпроти Гриші опинилася співачка Злата Огнєвіч, а в другому - Іраклі Макацарія.

Григорій Решетник, фото Знай.uа
Григорій Решетник, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ведучий поцікавився у грузина, де його застала війна, яка повномасштабно почалася 24 лютого 2022 року.

"Я повинен був бути в Києві, у мене був квиток 19 числа, а 24 числа я повинен був повертатися. Але з'явилася екстрена робота в Грузії і я залишився тут",- згадує Макацарія.

Того ранку він спостерігав за тим, що відбувається через відео в соцмережах. В цей же час він дзвонив і писав усім своїм знайомим в Україні.

"Мені було дуже складно. У мене була промова, я відкривав передачу і у мене просто зник голос. Я не зміг продовжити, тому що всі думки і вся інформація... Складно було утримати в собі. Я пам'ятаю відчуття, коли показали кадри, як танк переїхав машину в центрі міста... Тут я вже загубився. Мій друг сказав, що думає, що вранці вони все візьмуть... Україна - це мій другий дім, вона є для мене особливою країною".

Анетті Жернова та Іраклі Макацарія
Анетті Жернова та Іраклі Макацарія

Потім він згадав війну в Грузії в 2008 році і тоді він теж не міг повірити, що їх бомблять росіяни.

Наприкінці інтерв'ю Григорій Решетник провів для продюсера бліц, де ставив питання про те, кому зараз Іраклі пише найчастіше фразу"Як ти?".

"Напевно це Маша Єфросиніна, Даніель Салєм, Вові Остапчуку, тобі, другу моєму Тимуру... Всім своїм друзям... Я точно можу сказати, що ця війна закінчиться і вона закінчиться перемогою України. Всі разом ми побудуємо Україну ще сильнішу, ніж вона була до 24 числа".

Григорій Решетник теж підтримав Іраклі і всю Грузію, сказавши, що країна неодмінно поверне собі всі території, які окупувала росія.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія запевнив у повній підтримці людей: "Грузинський народ з Україною".

Раніше ми повідомляли, що колишня Іраклі Макацарія Анетті з "Холостяка" в день його заручин вибухнула гнівом:"Там лайно. Будь ласка, йдіть".