Головний герой 6 сезону шоу "Холостяк" в Україні грузин Іраклі Макацарія став гостем у передачі Григорія Решетника "Як ти?".

Чоловіки обговорили питання війни в Україні та Грузії, можливість відправки Іраклі в бік політики і також доцільність випуску 12 сезону шоу "Холостяк" в умовах війни. (Прем'єру перенесли з березня, на осінь 2022 року).

І тут, тема зайшла про особисте життя самого Іраклі. Григорій Решетник зізнався, що він дуже радів, побачивши, як Іраклі робив пропозицію своїй тепер уже нареченій Лізі Чичуа. Ведучий впевнений, що саме проєкт "Холостяк" підготував грузина до таких правильних перфомансів.

Анетті Жернова та Іраклі Макацарія
Анетті Жернова та Іраклі Макацарія

Решетник попросив Макацарію розповісти трохи про 20-річну Лізу і про те, як почалися їхні стосунки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я говорив, що не вірю в кохання з першого погляду, але у мене з Лізою була закоханість в секунду, коли я її побачив. Це було 22 серпня 2020 року в Батумі. Це було там же, де знімали "Холостяк", я випадково потрапив на цей захід, було багато людей біля входу і там я вперше побаче те сяюче обличчя. Я знав про неї від дружини мого друга, яка показала мені відео, де Ліза співає зі своєю мамою",- згадує грузин.

Іраклі наочно знав її давно і навіть в день того концерту їм не вдалося поспілкуватися - вона була зі своєю сім'єю і Макацарія спостерігав здалеку.

"Я довго наважувався написати... Я вийшов з концерту і всю ніч вона не виходила у мене з голови. Мені був незвично писати першим. Я багато думав і собі сказав, що я напишу. Це було досить тепле привітання і у нас пішла розмова... Її мама медик, але раз на тиждень на нашому каналі у неї є рубрика, де вона розповідає про правильне харчування і Ліза подумала, що я пишу їй на рахунок роботи".

Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram
Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram

Іраклі зізнається, що не просив дівчину йти з ним на побачення. Він знайшов іншу причину. Дівчина любить чурчхеллу, грузин закупився і привіз солодощі Лізі, щоб познайомитися.

Майбутня дружина Іраклі - студента медичного університету. Вся сім'я у Лізи - медики і вона йде по стопах. Красуня вчиться на відмінно і навіть школу закінчила із золотою медаллю.

Різниця у віці у пари - 17 років і це велика відповідальність для самого Макацарії.

"Спочатку я познайомився з сестрою, потім з братом і мамою. З батьком я познайомився через кілька тижнів, тому що він часто в роз'їздах. Це абсолютно інтелігентні люди, які мене позитивно сприйняли... У мене було бажання, щоб я пройшов всі традиційні моменти, які у нас є"

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія з 6 сезону "Холостяк" зізнався, які у нього стосунки з Машею Єфросиніною.

Раніше ми повідомляли, що Іраклі Макацарія запевнив у повній підтримці людей: "Грузинський народ з Україною".