Продюсер і бізнесмен Іраклі Макацарія - герой 6 сезону шоу "Холостяк". Стосунки з переможницею проєкту Оленою Лесик у грузина не склалися.

Тривалий час він був один, а влітку 2020 року він познайомився з чарівною дівчиною Лізою Чічуа, яка молодша за Іраклі на 17 років.

Ліза - відмінниця медичного вузу і захоплює Макацарію своїм розумом і вмінням міркувати. У другому випуску шоу "Як ти?" з Григорієм Решетніком Іраклі розповів про весілля і про тему батьківства.

Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж
Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж

Грузин зізнався, що вони з нареченою мають дуже велике бажання зіграти весілля саме в 2022 році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Поки у нас немає конкретної дати... Весілля, я думаю, буде не маленьке, тому що з мого боку величезна кількість друзів, які повинні і хочуть бути на цьому прекрасному дні. З боку Лізи теж. Кількість я поки не знаю."

Макацарія відзначив, що вони з Лізою мріють про дітей, так як це є святим.

"Тут це все воля Божа. Дивлячись на те, який ти батько і які прекрасні ваші стосунки - це дуже сильно надихає",- звернувся Іраклі до Гриші.

Сім'я Решетник, фото: Instagram
Сім'я Решетник, фото: Instagram

Макацарія зізнається, що його майбутня дружина дуже переживає за ситуацію в Україні і не раз допомагала самому Іраклі в інформаційній боротьбі. І хоча вона жодного разу не була в нашій країні, але Решетник запевнив, що тут їм будуть раді.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія з 6 сезону "Холостяк" зізнався, які у нього стосунки з Машею Єфросиніною.

Раніше ми повідомляли, що Іраклі Макацарія запевнив у повній підтримці людей: "Грузинський народ з Україною".