Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку військових дій.

Олена Філонова записала емоційний відеоролик, в якому розповіла про підлих людей, що дозволяють собі у воєнний час наживатися на добропорядних волонтерах. Свою тираду вона почала з зізнань про те, що її нервова система і фізичне здоров'я сильно погіршилися.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Блогерку обурила безвідповідальність людей, через яких вона не може допомогти іншим. Подробиць дівчина не розкрила, але її негативні емоції цілком можна відчути через екран.

"Нерви я собі вже майже знищила. Люди стали безвідповідальні. Дуже складно зараз комусь стало допомагати, особливо щось отримати", - зізналася дівчина.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Більш того, вона стверджує, що зараз кожен замислюється лише про те, як би отримати якусь вигоду зі скрутного становища, в якому опинилася країна і її жителі.

"Кожен намагається щось отримати для себе. Вже немає цього гострого моменту і питання, коли в першу чергу люди біжать допомагати один одному. Просто повірте мені на слово, зараз абсолютно змінилася ситуація і кожен думає, як би тільки на лапу собі отримати", - заявила Філонова.

Нагадаємо, Олена Філонова показала ймовірного "обранця" - кокетує і годує з рук, не соромлячись глядачів: "Знайшли другу половинку"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Філонова зі сльозами на очах повідомила про тяжку втрату: "Сергій, на жаль, помер"

Також портал Знай.uа писав, що Олену Філонову грубо образили за те, що вона не відмовилася від фінансової допомоги: звинуватили в "жебрацтві" і назвали щуром