Маша Полякова показала свою віртуальну реальність, дуже сумує

Старша донька Олі Полякової Маша зробила відповідно публікацію у сторіс Іnstagram.

Маша Полякова, скрін з instagram
Маша Полякова, скрін з instagram

Зі слів зіркової мами, Оля разом з доньками через військові дії змушена була виїхати з України. Її запросила до себе в гості її подруга, яка мешкає у Франції.

Як видно фото в соціальних мережах, Маша полюбляє відпочинок на морі: сонце, пальми, море. остання фото з відпочинку дівчини була зроблена перед війною.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Де саме знаходиться Маша - вона ретельно приховує, проте Оля в програмі "Дорослі дівчата" сказала, що вона дуже хоче повернутися до дому.

Через те, що старша донька Полякової поки не може повернутися, вона розмістила у своєму сторіс публікацію з пропозицією віртуальних екскурсій по Києву.

Сторіс. Фото: скрин instagram

На фото посилання сторінку в Іnstagram, яка називається thevillageua.

" А ось і нова добірка світлин квітучого й ніжного Києва 💗 Віртуально гуляємо містом завдяки фото thevillageua від наших читачів ✨", - написано в коментарі до публікації.

На сторінці підписники розміщують різні фотографії Києва, ті місця, які вони відвідують. Завдяки цим фото можна здійснити віртуальну екскурсію Києвом, особливо це важливо в той час, коли, на жаль, через війну це зробити в реальному часі не у всіх є можливість.

Нагадаємо, Оля Полякова полетіла в США, щоб запалити "Шлепки" на потреби ЗСУ: "Аншлаг гарантований".

До слова, Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі": "Безжально луплять".

Раніше ми писали, що Дочка Олі Полякової Маша показала, як використовувати Лукашенка, щоб не цілуватися з хлопцями: "Розстріляли, але..."