Пес Патрон - національний герой, помічник Державної служби України з надзвичайних ситуацій у питанні розмінування Чернігівської області.

Ця собачка за мить стала улюбленицею українців з того самого моменту, як вперше потрапила в медіа-простір. Повномасштабна війна проти рашистів триває вже більше 100 днів - катастрофічний період, але завдяки Патрону можна періодично впоратися з болем. Зараз Відео з ним з'явилося в TikTok.

Пес Патрон. Фото: Instagram
Пес Патрон. Фото: Instagram

В офіційному акаунті показали, чому насправді собакам не можна в музей... спочатку на камеру відобразили представника ДСНС, а потім, під веселу музику, і самого Патрона.

"У музеї було дуже цікаво🤓", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Патрон провів весь час на підлозі - спочатку він терся боком об килим, а потім їздив на підлозі на животі, активно виляючи хвостом.

Пес Патрон. Фото: Instagram
Пес Патрон. Фото: Instagram

"Маленькому герою можна все", "Чому не можна? Це ж не русня", "Це свої, йому можна", "Мабуть екскурсовод був вельми не цікавий", "там занадто топові килими", - пишуть користувачі в коментарях.

@patron__dsns

В музеї було дуже цікаво🤓 #песпатрон #патрон #патрондснс

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Нагадаємо, не тільки пес Патрон: ДСНС представила нову позаштатну психологиню - таксу на прізвисько Чапа

Як повідомляв "Знай.ua", пес Патрон став "пророком" і визначив, коли в Україні закін читься війна: "Непоганий варіант"

Знай.ua писав, в українських рятувальників з'явився ще один пухнастий герой: собака-водолаз Найда допомагає людям