Маша Єфросиніна і Оля Полякова пройшли дуже тернистий і складний шлях до того, що вони мають зараз: гроші, популярність, красиве життя, відомі проєкти...

Але мало хто знає, яка колосальна робота стоїть за цим. Саме питання самореалізації стало головним у черговому випуску шоу "Взрослые девочки", де Оля і Маша видали свої чергові секретики.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Телеведуча розповіла, що в 2021 році нарешті сама купила собі машину, адже вона так довго про це мріяла. У відповідь "Королева ночі" втерла їй ніс тим, що вона купила машину ще 6 років тому, але це автобус, на якому вона їздить в концертні тури.

"Я їжджу на автобусі... Правда, він мій",- сміється Полякова.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Батл "а хто раніше?" продовжився далі і Єфросиніна зазначила, що Оля раніше неї і закордон поїхала, адже Маші це вдалося вперше в 19 років.

"А я в 18 побувала... Я їхала на зйомки кліпу. Жінка, яка займалася моєю розкруткою, вона була страшна аферистка. І вона якесь турагенство розвела на ось цю тему, коли турагенти їздять безкоштовно по турготелям 3 дні. Вона нашу знімальну групу - 4 людини - якось туди засунула... Але, щоб ви розуміли, щоб знімати в Іспанії хоч що небудь, потрібно платити і отримувати дозвіл. Через це ми зняли кліп в номері готелю, це ми могли зробити і тут... А номери еше були і гівняні",- згадала співачка.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, як з 8 розміром грудей і в міні-спідниці потрапила на "Підйом": "Тут все через ліжко, я одоробло".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова в 15 років отримувала по 100 доларів від чоловіків "в кофтинку": "Мама хотіла, щоб я була медиком".