Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська розмістила відеоролик, в якому розповіла про цінність українських жінок. За словами артистки, вони не є додатком до чоловіка і наводять красу для себе, щоб щодня милуватися відображенням у дзеркалі. Більш того, співачка заявила, що найголовніший скарб жінки - це вона сама, тому його потрібно оберігати, цінувати і любити.

"Якщо тобі самому на себе боляче дивитися, тоді навколо тебе теж все рушиться", - сказала артистка.

Скріншот з Instagram, Оля Цибульська
Скріншот з Instagram, Оля Цибульська

Також Цибульська пригадала, як Гітлер після Другої світової війни забороняв жінкам фарбувати губи червоною помадою, тільки тому що він хотів "закопати" почуття жіночності і сильний дух у представниць цієї прекрасної статі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Українська жінка ніколи не була додатком для чоловіка. І повірте, ті хлопці, які захищають нас на передовій до жодної нашої жінки так не відносяться. Так можуть орки, які дозволяли собі ґвалтувати. Наші чоловіки поважають жінок", - заявила Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська "нафакапила" в прямому ефірі, сплутавши двох чудових українських поетес: "Розумію Кличка"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська розкрила секрет краси Анджеліни Джолі: "Одна проста вправа кожен день"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська зовсім "розлилася" під час війни: використовує одноразовий посуд і пакети, щоб не морочитися