Відомий український психолог Дмитро Карпачов, який брав участь у шоу "Дорога, ми вбиваємо дітей", "Детектор брехні" та багатьох інших, відповідає на важливі питання, які цікавлять жителів України з початку повномасштабної війни, що розв'язала росія.

Нову публікацію розмістили на офіційній сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Instagram. Дмитро Карпачов в рамках нового випуску "Допомога психолога" розповів, як допомогти дітям пережити розлучення батьків.

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Карпачов зазначив, що дітям потрібно на власному прикладі показати, що здаватися не можна. Для якнайшвидшої адаптації до нових реалій потрібно повернути дітей до розпорядку дня і приділяти якомога більше уваги, тому що їм може не вистачати друзів.

"Пам'ятайте: адаптація вашої дитини починається з вас!" - підкреслив Карпачов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Крім того, ні в якому разі не можна вплутувати дітей в суперечки, які стосуються поділу майна. Важливо зберегти образ батька, щоб дитина не вважала, що він поганий. Якщо ж один з батьків робить погані вчинки, потрібно акцентувати на тому, що це тільки погані дій, але не сам він. І звичайно ж, варто подбати про власний емоційний стан, адже щаслива мама - щаслива дитина.

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Нагадаємо, Дмитро Карпачов розповів, як починати життя в 40 років, "Москва сльозам не вірить" не прокотить: дивіться в майбутнє і не сумуйте

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України"

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну