Футбольний сезон в Україні закінчився різко після того, як росія розгорнула повномасштабне військове вторгнення 24 лютого.

Українські клуби Динамо і Шахтар закордоном проводили благодійні матчі, гроші з яких йшли на допомогу Україні. Решта ж команд були змушені відсиджуватися в країні.

Питання про наступний сезон хвилювало не тільки всіх уболівальників, а й самих футболістів. І ось, Андрій Павелко нарешті зміг дати на нього відповідь. Рішення було прийнято спільно з Володимиром Зеленським.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

У коментарі, який президент Української Асоціації футболу дав виданню DW, він порадував усіх тим, що улюблена гра мільйонів повертається в нашу країну. План відновлення футбольних чемпіонатів вже схвалено президентом України Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ми говорили про те, яку силу має футбол, допомагаючи людям думати про майбутнє, тому що зараз люди, звичайно, не в кращому настрої. Тому ми з президентом прийняли рішення про відновлення чемпіонату України в серпні", - сказав глава УАФ.

Президент УАФ Андрій Павелко
Президент УАФ Андрій Павелко

Президент УАФ уточнив, що це стосується чоловічих чемпіонатів Прем'єр-Ліги, першого і другого дивізіонів, а також чемпіонату серед жіночих команд.

Нагадаємо, що 32-річний Андрій Ярмоленко зіграв свій останній матч - фанати не можуть повірити: "Вийшов на поле, попрощався".

Раніше ми повідомляли, що розкішна дівчина Беньяміна Вербича з "Динамо" розповіла, як утискають українців: "Все це у нас з вами в крові".