Українська співачка Віра Брежнєва неймовірно популярна після участі в поп-групі "ВІА Гра".

Довгий час виконавиця практично ніяк не була пов'язана з Україною... у росії, через більшого населення, їй і Костянтину Меладзе легше будувався бізнес, тому час проводився саме там. Але з настанням повномасштабної війни проти рашистів, ними ж розпочатої, все змінилося.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Віра Брежнєва переїхала в Європу, а зараз і зовсім стало відомо, що вона не має наміру повертатися в росію навіть після нашої перемоги. Про це повідомила її колишня PR-менеджер Анастасія Драпеко.

"Ні, не працюю з Вірою Брежнєвою. Брежнєвої більше немає в росії, вона сюди не повернеться", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спочатку вони вирушили до Італії, там за словами Віри Брежнєвої вона займається волонтерською роботою, але все частіше і частіше відправляється в Польщу, Люблін. Там формуються посилки українцям.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Фото: Instagram
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Фото: Instagram

Якийсь час назад Віра Брежнєва опублікувала відео Jerry Heil у себе в профілі, прорекламувавши її пісню з сильними словами.

"Одним за нас страшно, іншим - за себе соромно. Вони дивляться крізь ящик, по ящику краще видно", - співає виконавиця.

Нагадаємо, Валерій Меладзе йде з музики, щоб чистити воду - навіть брат Костя не зупинить: "Розробивши..."

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Меладзе Віра Брежнєва "наказала" прислухатися до Тараса Тополі і Еду Ширану: "Зробіть це"

Знай.ua писав, Біллі Айлиш поцілувала прапор України, який передала українська співачка Jerry Heil: "Я просто ридаю"