Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво розмістив вражаючий знімок у військовій формі і зі зброєю в руках. Погляд кулінара войовничо спрямований вдалину, а щелепа зосереджено стиснута. Як відомо, віднедавна чоловік почав займатися з професійними бійцями, і судячи з усього, кадр був зроблений саме під час тренування.

Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво

У підписі до публікації Ектор зазначив, що сьогодні у кожного чоловіка є можливість навчитися стріляти, працювати зі зброєю, пересуватися на місцевості і так далі. За словами кулінара, у багатьох містах є такі експрес-курси з військової підготовки, і головна причина їх пройти - це навчитися самозахисту, який так необхідна в такий непростий час.

"І те, що я не був 24 лютого там - це не значить, що цього може не статись знову. Якщо б орки знали, що 50% України вміє працювати зі зброєю - заходити сюди було б страшно. Да, проти танків з автоматом не підеш. Але мій найжахливіший сон, це коли в мій будинок заходять орки та хочуть вбити мене та мою сім’ю, а я навіть не знаю, як працює пістолет чи автомат, щоб захистити себе", - поділився Ектор.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Більш того, кулінар закликав і інших українців долучитися до такого навчання, а також заявив, що знищення російських окупантів стало нашою місією.

"Краще померти в бою, захищаючи свій дім, аніж від кулі на колінах. На жаль, дуже багато людей не були до цього готовіМи недооцінили наших сусідів вбивць. Зараз вже в усіх сумнівів немає. Треба вчитись українці. Така наша місія у цьому світі. Знищити цих нелюдів", - підсумував артист.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво поділився історією маленького маріупольця, який втратив маму: "У серці нестерпний біль"

Як повідомляв Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво відвідав поранених дітей в лікарні і вшанував пам'ять загиблих у війні: "Стали ангелами і назавжди залишаються з нами"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво спробував пожити "під землею": "Пишаюся"