Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі і розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

Слава Камінська опублікувала нову яскраву фотографію, зроблену в Нідерландах, куди вона вирушила з двома дітьми на початку повномасштабної війни. У кадрі артистка позує в стильному картатому костюмі, прикриваючись від дощу червоною парасолькою.

Скріншот з Instagram, Слава Камінська
Скріншот з Instagram, Слава Камінська

Співачка згадала старий художній фільм 1984 року "Мері Поппінс, до побачення" про дивовижну няню, яка творила справжні чудеса, і заявила, що він уособлює її настрій. Крім того, Камінська загадково написала про те, що їй хочеться почати все з чистого аркуша.

"Настрій: "Мері Поппінс, до побачення" ✊ Буває у вас таке? Просто хочеться перевернути сторінку, з усім змістом або взагалі почати читати іншу главу, а то і книгу", - заявила Камінська.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Шанувальники предоположили, що співачка хоче забути все, що пов'язано з війною в її рідній країні, і нарешті повернутися додому. Деякі звернули увагу на зовнішній вигляд артистки і адресували їй приємні компліменти.

Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/
Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/

Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/
Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/

Нагадаємо, "Вона б***ь виживає в Нідерландах?": співачка Слава Камінська нарвалася на критику підписників

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжку: "Перетворилася на сестру Буратіно"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська влаштувала "сімейний" день з учасником "Холостячки" і донькою: колишнього Едгара не покликали