Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, крім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.

Вікторія Булітко розмістила кілька знімків з мирного мітингу, який пройшов у Мюнхені на підтримку України та її народу. На кадрах можна побачити сотні людей з жовто-синіми прапорами і різними плакатами із закликами зупинити війну.

Скріншот з Instagram, Вікторія Булітко
Скріншот з Instagram, Вікторія Булітко

Артистка розповіла, що під час мітингу до неї підійшла незнайомка з бажанням просто їй обійняти. Надалі вони не стримали сліз, а у Вікторії з'явилося відчуття, немов вони одне ціле.

У підписі до публікації Булітко заявила, що беззастережно вірить у перемогу України над росією, адже за нами правда і величезна сила, а також згадала видатних поетів, які зробили неймовірний внесок в українську культуру і писали про незламний народ, який обов'язково вистоїть перед лютим ворогом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Україна переможе за будь-яких умов, тому що є за нами не тільки правда, але й величезна сила нашого коріння, про яке ще писав Тарас Шевченко, Леся Українка, Василь Стус, Ліна Костенко...Українці велична Нація зі своєю багатогранною історією.Нас не зламати ніколи. Ми ті, хто прагнуть справедливості, незалежністі, волі, віри і чесності", - написала дівчина.

Нагадаэмо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безцінну працю українців для своїх захисників

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дизель-шоу" Вікторія Булітко показала, як готують українських бойових голубів

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала клоунаду, влаштовану в Маріуполі: без сліз і не поглянеш