У неділю, 5 червня 2022 року, відбувся фінал стикових матчів між збірною України та Уельсу.

На жаль, наші футболісти не змогли виграти, програвши з рахунком 1:0 після автоголу Андрія Ярмоленка. Однак багато вболівальників залишилися незадоволені суддівськими рішеннями іспанського арбітра Антоніо Матео Лаоса.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Український рефері Олександр Шамич навіть висловив свою думку в публічний простір, в соціальній мережі Facebook. На його думку, Україну засудили в останньому матчі. Всі пам'ятають момент з Андрієм Ярмоленком у штрафній зоні противника. Суддя повинен був призначати пенальті, коли йому вдарили по нозі. Однак цього не було зроблено навіть після перегляду VAR.

"Нікого не вітав після Шотландії. Відчував, і не безпідставно. ФІФА зробила російську світовою футбольною мовою. Вони просто не могли пустити Україну. Є речі, які не можна заховати. І я не буду лукавити. Чисте лайно, разом з сидячими на ВАР. Ненавиджу! І останній раз бачив, коли ставили штрафний ні за що в своїй штрафній площі в 90-х!", - написав він.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram
Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Він вважає, що суддя повинен був особисто переглянути цей момент кілька разів. А посмішка Матео Лаосу є чистим знущанням над нашими людьми.

Нагадаємо, Де Брюйне з "Манчестер Сіті" принизив Олександра Зінченка на тлі себе: "Це фейк"

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України не вийшла на Чемпіонат світу-2022, але Андрій Ярмоленко все ж забив

Знай.ua писав, Шакіра підкотила до Кріса Евансу після розставання з Жераром Піке, Міа Халіфа підлила масла: "Це пік фемінізму"