Відомий український "всевидючий" і астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто проявляє активність в соціальних мережах і розміщує безліч цікавих публікацій для шанувальників, число яких вже перевищує 160 тисяч.

У новому інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну астролог розповів про те, чи є ймовірність того, що Білорусь візьме приклад з росії і направить свої війська в Україну.

Дьомін і Гордєєв, скріншот з відео
Дьомін і Гордєєв, скріншот з відео

Відповідь Макса Гордєєва була однозначною - ні, цього не станеться. Він стверджує, що білоруси є справжніми друзями українців і дуже співпереживають їм під час війни. Астролог також згадав президента Олександра Лукашенка і заявив, що він хоче себе убезпечити.

"Тому що він побачив, що українці отримують зараз велику кількість зброї і реально думає, що Україна попре на Білорусь", - заявив астролог.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Незважаючи на це Гордєєв сказав, що шанси є, але вони мінімальні. Після він зробив розклад на питання про те, коли Лукашенко покине пост президента.

"Дуже скоро. У нього будуть проблеми з серцем. Карта "Страшний суд" говорить про те, що ангели його скоро будуть судити. Лукашенко намагається максимально бути з путіним, тому що дуже переживає і боїться, що його повалений", - сказав Гордєєв.

Нагадаємо, ситуація на фронті, економіка, голод і смерть путіна: екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення для України на червень

Як повідомляв Знай.uа, перемогу Україні забезпечать жінки: екстрасенс Макс Гордєєв розповів про контрнаступ ЗСУ на росію і смерть путіна

Також портал Знай.uа писав, що Макс Гордєєв розповів, чим хворіє путін і хто обірве його життя: "Це натягнутий демон на шкіру"