Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк вирішила довести, що вона зовсім не вагітна від чоловіка Вови Остапчука. Справа в тому, що нещодавно дівчина розмістила цікавий знімок, на якому вона позує в облягаючій рожевій сукні, що створило візуальний обман її вагітного живота. Багато шанувальників припустили, що Христина чекає дитину, але вона поспішила їх розчарувати.

Горняк опублікувала новий кадр, який відмінно демонструє її струнку фігуру, без кругленького живота. Дівчина одягла топ та лосини, щоб наочно все показати. Також вона подякувала фанатам за передчасні поздоровлення і повідомила, що всі побажання направила дівчатам, які дійсно чекають дитину.

Скріншот з Instagram, Христина Горняк
Скріншот з Instagram, Христина Горняк

"Дякую всім, хто вчора привітав мене з вагітністю! От що значить правильный, або не дуже, ракурс! 😂 Сьогодні фото з іншого ракурсу, більш актуального на сьогоднішній день!" - написала Горняк.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вова Остапчук не втримався від компліментів і підкреслив, які у Христини пишні груди. Шанувальники відзначили, що дівчина гарна з будь-яких ракурсів і заявили, що вона ще обов'язково відчує щастя материнства.

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука в облягаючій сукні засвітила "кругленький" живіт: "Мрію, щоб кожна дівчина..."

Як повідомляв Знай.uа, Вова Остапчук перетворився на "уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика: "Головне прагніть, це прекрасно"

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук розповів, що чекає українців після війни, а Христина Горняк показала наочно: "До мурашок"