Багато українців знають про такий популярний скетчком "Кварталу 95" під назвою "Країна У".

Цей проект стартував на телебаченні в 2013 році, в ньому беру участь актори різних команд КВК, включаючи "Дніпро", "Вінницькі перці", "V.I.P" і так далі. Там же з'явилася популярна телевізійна і гумористична пара - Танька і Володька, зіграні Тетяною Песик і Тарасом Стадницьким, який нас зараз і цікавить.

Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

Чоловік продовжує виступати зі стендапом. Раніше ми вже писали про одну з його жартів, коли Сергій Притула займався пошуком кілера для рашистського президента, але розумів, що йому потрібно щось більше, якщо пов'язувати його з поточною ситуацією і масштабом його гуманітарного фонду. Зараз Тарас Стадницький торкнувся ринку нерухомості з його подальшими рекламними фішками.

Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Після війни новобудови будуть потроху рекламуватися, знаєте? Наш ЖК знаходиться далеко від аеропорту, від вокзалу, від всієї військової інфраструктури. Але він знаходиться в центрі... у центрі трикутника - Бібрка-Червоноград-Жовква. І це насправді важко знайти на Картах Google. І це основна фішка нашого ЖК "Х*р знайдеш", - заявляє Тарас.

@lvivcitystandup

Післявоєнна реклама ЖК🏢 @vipvolodka #стендапукраїнською #стендапукраїна #lvivcitystandup #тарасстадницький #володька #танькаіволодька #віптернопіль #vipтернопіль #тіктокукраїна #тіктокльвів

♬ оригінальний звук - lvivcitystandup

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V.I.P. Тернопіль" зізнався, до чого примусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Як повідомляв "Знай.ua", Володька з "V.I.P. Тернопіль" розкрив таємницю Сергія Притули - вже знайшов клініку для Путіна: "Треба мільярд мільярдів"

Знай.ua писав, Тарас Стадницький з "V.I.P. Тернопіль" не зміг показати своїх дочок у День захисту дітей: "Якби не ВСУ, невідомо, був би..."