Дружина Дяді Жори Наталя Мичковська розповіла про те, як вона та діти пережили початок війни

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" Наталя поділилася сімейними подробицями

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

42-річна дружина Дяді Жори розповіла про зміни в їх житті через воєнний стан. У зіркового подружжя три доньки Уляна, Устина, Аміна. Через війну в їх сім'ї виникли проблеми: гастрит у Наталії, лунатизм у однієї з доньок.

Журналістка Вікторія Кобиляцька спитала Наталю як змінилося їх життя за три місяці війни. Наталя відповіла, що війна змінила всіх, проте, як мати трьох дітей, вона більше думає про них.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Зараз вони мешкають у Хмельницькому, спочатку жили разом з батьками її чоловіка Дяді Жори, а потім перебралися в окреме помешкання. За кордон виїжджати не планують, а незабаром вони збираються повернутися в Київ.

На питання, чи не бояться повернутись, адже в ЗМІ лунає інформація про можливий наступ на столицю, Наталя відповіла, що ще місяць точно будуть у Хмельницькому, а далі буде видно.

Зараз блогерка активно веде свій блог, а дядя Жора допомагає волонтерам. Наталя розповіла, що зараз вони живуть одним днем. А в перші дні вона сильно переживала, взагалі не їла, в Наталі почався гастрит.

" В мене таке враження, що дірка була", - сказала вона.

Нервували також і діти, особливо, коли побачили літак. У однієї з її доньок через стрес навіть почався лунатизм. Дівчинка вставала серед ночі й бігла кудись.

"Навіть було таке, вона вставала серед ночі й бігла кудись, у неї таке як лунатізм почався", - сказала вона.

Нагадаємо, Дядя Жора "влаштував" скажені перегони через пальне: "Коли почув що на Wog приїхав бензовоз".

До слова, Дядя Жора остаточно втомився від дорогого бензину на заправках: "Підкажіть де купити коня".

Раніше ми писали, що Дядя Жора показав Лукашенку "откуда на Белорусь готовилось нападение": "Які ще варіанти?"