Старша донька Олени Кравець показала як виглядає без фільтрів та макіяжу

Нове фото дівчина розмістила в сторіс на сторінці в Іnstagram.

Маша Кравець, фото: Instagram
Маша Кравець, фото: Instagram

Військові дії відбилися змінили звичний ритм життя кожного й зірки не виняток. В цей непростий час більшість зірок не до власного зовнішнього вигляду і якщо раніше частина селебрітіс приховували свій справжній вигляд, а публікою їх фото без макіяжу сприймаються як сенсація, то тепер вони майже не приховують як насправді виглядають.

Старша дочка Олени Кравець, якій 24 лютого виповнилось 19 років, розмістила нове фото у сторіс. На ньому Маша робить селфі десь поблищу невеликих гір. Судячи зі всі всього, на вулиці прохолодно, вона накинула капюшон.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Де зроблене фото вона не уточнює, проте слідом за горами на сторінці вона показує море, судячи зі всього, дівчина поблизу моря. А якщо зрівняти фото сторіс зі світлинами на сторінці, то можна помітити кардинальні зміни у її зовнішності. Варто зазначити, що вона не виглядає на свій вік, а значно молодшою.

Сторіс: Фото скрин instagram

Можливо у фото дала відповідь підписникам, які запитували у попередній публікації, в якій вона показала себе в 11 років, чи в безпеці вона. Тому, що у наступному сторіс на відео Маша спокійне показала море.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Коментар. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, донька Олени Кравець з "Квартал 95" Маша в прозорій блузці готується зустрічати солодкі 19 років: "Остання ніч..."

До слова, 18-річна донька Олени Кравець з "Квартал 95" пішла по маминій стежині, та почала виступати на корпоративах: "У неї пристрасть".

Раніше ми писали, що Олена Кравець розповіла, чому відправила доньку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує: "Нам не вистачало місця".