Донька відомої української гумористки, актрорки і лідера шоу "Жіночий квартал" Олени Кравець Марія, яка неабаром відзначить свої солодкі 19 років продовжує радувати своїх шанувальників, а також маминих фанатів новими яскравими кадрами з життя. Зі звичайної тихоні Марія перетворилася на яскраву і активну блогершу, у дівчини вже більше 14 тисяч підписниеів у мережі Instagram.

Цього разу Маша показала себе всім з іншого боку, адже дівчина поділилася кадрами з вечірки, де було багато її знайомих і друзів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марії Кравець в мережі Instagram.

Публікація Маші Кравець, скріншот: Instagram
Публікація Маші Кравець, скріншот: Instagram

"Остання ніч", — коротко і загадково підписала свіжі знімки Маша англійською мовою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Публікація Маші Кравець, скріншот: Instagram
Публікація Маші Кравець, скріншот: Instagram

Можна помітити, що в геолокації вказано місто Київ, і тут Маша проводить час зі своїми друзями. У новій публікації можна побачити цілу карусель зі знімків, над яким встиг попрацювати фотограф, а можливо і сама Марія.

Публікація Маші Кравець, скріншот: Instagram
Публікація Маші Кравець, скріншот: Instagram

Маші Кравець вже є 18 років, і дівчина публікує іноді навіть дуже сміливі знімки, так ось, тепер можна сміливо говорити, що Маша зі своєю подружкою на фото показала трошки пристрасті, дівчата спробували оголити коліна і плечі, а також ніжно обійняти одна одну.

Ми навіть і не здивувалися, адже дана публікація Маші зібрала безліч лайків і коментарів з компліментами. Ось, що пишуть красоточці Марії її друзі і підписники: "Вогонь", "Дуже стильно", "Така леді", "Сильно красива", "Сяєш", "Краса фотографії не має меж", "Яка ж ти прекрасна".

Раніше повідомляли, донька Олени Кравець вийшла з тіні знаменитої мами і виступила на корпоративі "Квартал 95": "Це була її ідея".

Як повідомляв Знай.uа, 18-річна донька Олени Кравець з "Квартал 95" пішла по маминій стежці, і почала виступати на корпоративах: "у неї пристрасть".

Знай.uа писав, Олена Кравець з "Квартал 95" знову взялася за ножиці і без жалю обрізала волосся: "сміливо".