Віктор Павлік порівняв своє дитяче фото та фото молодшого сина Михайлика

Світлини співак оприлюднив на сторінці в Іnstagram.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Як відомо, співак був до Катерини Репяхової буд три рази одружений. зараз у нього четвертий шлюб, в якому народився його молодший син Михайло. Незабаром, 15 червня, малюку виповниться 2 роки.

Через війну Катерина разом з сином деякий час жили в Ізраїлі, а не так давно повернусь в Україну. А нещодавно Віктор Павлік показав шанувальникам своє дитяче фото, на якому йому 2-3 роки то порівняв з фото молодшого сина й підписав його так:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Без слів..."

І дійсно, додати тут немає чого, маленький Михайлик дуже схожий на Віктора Павліка у дитинстві. У коментарях підписники теж написали, що молодший син - копія тато, клонували Франковича - пошуткував підписник.

У коментарях шанувальники написали:

"Як дві краплі води!🔥🔥🔥"

"Ну вже татусь вилитий 😍😍😍😍"

"Клонували Франковича😂❤️👏👏"

"Маленька таткова копія🔥😍"

Коментарі. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Репяхова показала зворушливий момент возз'єднання з Павліком - про це мріють багато сімей: "2 місяці розлуки і знову разом".

До слова, Катя Репяхова зізналася, в чому досягла успіху за два роки: справа не тільки в народженні сина від Віктора Павліка.

Раніше ми писали, Катя Репяхова показала, як проходять її безтурботні будні в Ізраїлі, поки Віктор Павлік працює заради перемоги в Україні.