Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Як відомо, зараз Репяхова зі своїм сином і мамою знаходиться в Ізраїлі, у рідної сестри. Дівчина з головою занурилася в нову реальність далеко від України і частенько розповідає про особливості життя в чужій для себе країні. Раніше вона вже показувала асортимент в місцевих магазинах, озвучувала ціни на продукти і ділилася секретами побуту євреїв.

Катя Репяхова, фото з instagram
Катя Репяхова, фото з instagram

Цього разу вона показала, як насолоджується прогулянками з мамою і сином біля моря, під час заходу сонця. Обидві жінки задоволено посміхалися на камеру, а після Репяхова показала Михайлу неймовірний вид з оглядового майданчика.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Обійти гору піску на пляжі Дружина Віктора Павліка теж не змогла, тому що їхнього сина дуже привабила ідея в ньому покопатися. Хлопчик веселився, досліджуючи золотистий пісок на тлі моря, і досить сильно забруднився, а після турботлива мама насилу його звідти забрала.

Нагадаємо, Катя Репяхова призналася, хто довів її до сліз з ранку раніше: "Таке щастя бути українцями"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова за тисячі кілометрів від Віктора Павліка несподівано зізналася в коханні: "Особливе місце в серці для..."

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова "вилаяла" себе за те, що не зуміла вчасно прислухатися до бажань сина від Віктора Павліка: "Показував, що йому не комфортно"