Реванш Олександра Усика та Ентоні Джошуа пройде у Саудівській Аравії. Точна дата поєдинку поки що невідома.

Вже відомо, що у будь-якому разі бій точно відбудеться, обидві сторони погодилися на всі умови. Про це також заявив промоутер Едді Хірн. На своїй сторінці в Instagram Усик написав повідомлення, з якого відчувається прагнення Олександра до перемоги.

Олександр Усик. Фото: Instagram
Олександр Усик. Фото: Instagram

За словами та переконаннями Олександра, українці – це найсильніший народ у світі.

"Кожен день ми показуємо всьому світу свою силу та незламність. Наші мужні воїни відбивають атаки ворога та виборюють свободу. Наше прагнення до свободи та незалежності непохитне. Наше бажання вистояти, вибороти та відновити безмежне. Адже ми – народжені в Україні. Ми заряджені перемагати!"

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

- написав Усик.

Олександр Усик після війни виїхав з України, щоб готуватися до бою з Джошуа, якого переміг в минулому відібравши в нього пояси WBA, IBF, WBO та IBO. Це трапилося 25 вересня 2021 року.

Де готується боксер наразі невідомо, також не висвітлюють підготовку Джошуа, раніше він показував всі свої тренування, що дозволило зібрати максимум інформації про підходи в битві.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Кравець з "Кварталу 95" знайшла "кров" справжнього козака в Борисі Джонсоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва приховала голі попу з грудьми, поки українці розмріялися.

Також "Знай.ua" писав, що Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" вирішив власноруч наблизити перемогу України.