Колишня прес-секретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила вилучити користь зі "скандалу" за часів роботи в офісі президента. Про це вона розповіла в програмі "ЖВЛ".

Юлія Мендель продає свій "скандальний" піджак, на який причепила окуляри і отримала хвилю хейта. Вона вирішила скористатися тим, що через "скандал" цей елемент одягу став дуже відомим і заробити грошей для ЗСУ.

Юлія Мендель, скріншот: Youtube
Юлія Мендель, скріншот: Youtube

"Ось цей піджак. Я його одягала один раз. Значить цей піджак дуже відомої української дизайнерки, її одяг носять в Голлівуді дуже відомі зірки. Я піджак цей не носила, він дуже крутий, якісний, красивий, української дизайнерки, а дизайнерам сьогодні теж потрібна допомога. Якийсь час це була найпопулярніша одиниця Ковальської", - розповіла Мендель.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юлія Мендель призначила початкову ціну в 500 доларів і заявила, що піджак отримає той, хто запропонує найвищу суму.

"Я буду рада, якщо ми разом зробимо таку світлу справу", - додала Мендель.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Орел и решка" Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал повідомляв, Катерина Кухар з "Танців з зірками" спокусливо виставила ніжку з-під прозорої спідниці, лежачи на диванчику: "Дві історії".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.