Британський співак Робі Вільямс заявив, що хоче долучитися до конкурсу як зірковий гість, і готовий їхати в Україну.

Про це повідомляє Євробачення-2023 на своїй сторінці у Facebook. 8 червня cпівак заявив, що хотів би виступити на Євробаченні, яке після перемоги Kalush Orchestra в Турині має відбутись в Україні наступного року.

Роббі Вільямс. Фото: Facebook
Роббі Вільямс. Фото: Facebook

Вільямс розповів, що обожнює конкурс, та хоче також стати учасником цього прекрасного дійства, наповненого музикою, емоціями та феєрією. Щодо того, що конкурс має відбутися в Україні, всесвітньо відома зірка погодився їхати попри те, що зараз йде війна.

Роббі Вільямс планує виступити під час пісенного конкурсу не учасником, а гостем, як ті, що виступають у перервах. Минулого разу в Україні мала виступати Ledy Gaga

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я подумав, що хочу зробити це, як Джастін Тімберлейк та Мадонна. Тож я написав своє ім'я. Я чув, що це може бути в Україні, але я все одно поїду! Я справді люблю Євробачення Роббі Вільямс.

Kalush Orchestra. Фото: Facebook
Kalush Orchestra. Фото: Facebook

Після перемоги Kalush Orchestra в Турині Євробачення-2023 має відбутися в Україні. Українці розмірковували вже над тим, у якому місті відбудеться пісенний конкурс, і були припущення, щоб зробити його у Калуші. Проте наразі невідомо, чи зможуть українці гідно та безпечно проводити конкурс.

Нагадаємо, раніше ми писали, що генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів, що потрібно для безпеки України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Уїлла Сміта порушила обряд мовчання після "ляща" Крісу Року на "Оскарі".

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова в екстремально коротенькій сукні заспівала про головне.