Знаменита українська співачка Оля Полякова захопила розкішним образом під час чергового благодійного концерту в Європі. Уривок з виступу опублікували на одній з фан сторінок зірки в соціальній мережі instagram.

З початком повномасштабної війни всі українці активізувалися і як єдиний організм роблять все, щоб мир в Україну повернувся якомога швидше. Знаменитості також зайняли культурний фронт, щоб і підтримувати людей, і збирати кошти для допомоги армії і нужденним. Оля Полякова одна з таких артистів.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Так, Полякова активно виступає в багатьох країнах, щоб допомогти українцям. Цього разу в мережі з'явилися кадри з її концерту в Німеччині. Зірка стоїть на сцені в екстремально коротенькій сукні, прикрашеній білим пір'ям. Образ вийшов досить скромним і разом з тим привабливим.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Знову разом у Мюнхені! Життя змінилося, але наша єдність стала ще сильнішою, ми стали любити один одного і цінувати кожну хвилину!",- йдеться у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, що їй заважало довгі роки назвати свій справжній вік: "Здавалося, нічого не домоглася".

Також наш портал інформував, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Крім того, наш портал повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".