Акторка та дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук розповіла на що їй не вистачає грошей

Про це вона розповіла у сторіс Іnstagram.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Виявилось, що навіть у зірки не вистачає грошей на таку покупку, а так хочеться мати власний куточок затишку та спокою.

Анна стоїть біля свого 25-поверхового будинку та розповідає, що шкодує про те, що в неї немає будиночку з власною територією, а у Києві ціни такі, що ніяк не накопити.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

" Я тут гуляю біля свого 25-поверхового будинку думаю, шкода, що у мене немає свого власного будиночка зі своєю територією. Ну у Києві ціни такі, що ого-го, все ніяк не докопити, щоб купити свій власний будиночок", - розповіла зірка.

Сторіс. Фото: скрин відео

Крім того, Анна дуже любить куховарити та з радістю ділиться своїми рецептами. Зірка показала чим годує свою родину. Так у мультиварці вона зварила смачний та корисний бульйон зі спагеті. А також насмажила оладки із цукіні, адже зараз саме у розпалі сезон цього овочу.

Сторіс Фото скрин відео

Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, "Двояке відчуття": дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук не вірить Світлані Лободі.

До слова, Анна Саліванчук вирішила перехилити чарку за спиною у дітей і чоловіка: "Шкода, не наливають".

Раніше ми писали, що дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук показала рецепт нереально смачних оладок за 10 хвилин.