Анна Саліванчук не повірила в щирість Світлани Лободи

Про це вона написала у сторіс Іnstagram.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Як відомо, співачка Світлана Лобода, яку з 2014 року звинувачували за виступи у Росії, скаржилась, що в Україні зривають її концерти та для своєї творчості обрала РФ, припинивши концертну діяльність в Україні.

А коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Лобода спочатку зникла з інформаційного простору, але потім згадала, що вона українка, та розповіла, що допомагає біженцям.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А на початку червня вона записала нову пісню українською мовою, яка називається "Молитва". В ній вона розповідає про мужність українських захисників.

Попри те, що шанувальники підтримали Світлану та зазначили, що краще пізно, ніж ніколи, Анну Саліванчук це не вразило. Вона опублікувала у сторіс уривок з її кліпу та написала:

"Двояке відчуття щодо неї. Чомусь я не вірю"

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук показала рецепт нереально смачних оладок за 10 хвилин.

До слова, дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук заспівала разом з дітьми, "Ми довго готувалися. Збирали гроші"

Раніше ми писали, Анна Саліванчук розповіла, яке емоційне потрясіння принесла їй весна, що минає: "На душі зима"