Дружина відомого українського боксера Олександра Усика, Катерина розповіла про свою найбільшу мрію після 24 лютого. Цього дня чекає кожен українець.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на тему війни, і звертається до українців за допомогою.

У новій публікації вона розповіла про те, про що зараз мріє не тільки наш народ, а й весь цивілізований світ. Потрібно скоріше вигнати російських окупантів з наших земель.

Катерина Усик, фото: Instagram
Катерина Усик, фото: Instagram

На новому знімку, який виконаний в чорно-білій обробці, Катерина Усик в класичному вбранні. Білий в'язаний светр з горлом, а також піджак чорного кольору. Волосся акуратно укладені, і присутній легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Коли саме була зроблена дана фотографія-невідомо.

Олександр і Катерина Усики, фото: fightnews.info
Олександр і Катерина Усики, фото: fightnews.info

"Одна мрія на всіх!!! Мир в Україні!!! Це найголовніше моє бажання!!!" - сказано в повідомленні під постом.

До слова, найімовірніше вони з сім'єю вже повернулися назад у свій будинок під Києвом, і почали його облагороджувати після того, як там побували російські окупанти.

Олександр Усик і його дружина Катерина
Олександр Усик і його дружина Катерина

Катерина виклала знімок оновленої території. На опублікованих кадрах видно, що поламані елементи паркану вже складені в окрему купу. На щастя, в будинку вже тоді нікого не було, і ніхто не постраждав, а зруйноване майно залишиться на їх совісті. Карма обов'язково їх всіх наздожене.

будинок Олександра Усика
будинок Олександра Усика

Нагадаємо, що в ЗСУ відповіли на найпоширеніші питання про мобілізацію: чи є привід для переживань

Раніше повідомлялося, що Олаф "ліверна ковбаса" Шольц вважає, що Німеччина дуже допомагає Україні і втомився слухати критику на свою адресу

Також, російські окупанти почали погрожувати військовим ЗСУ по телефону: яким повідомленням не можна ніколи вірити