Зірка 1+1 та популярна ведуча Марічка Падалко показала в яких умовах доводиться працювати під час війни

Про непрості будні вона розповіла у сторіс Іnstagram.

Марічка Падалко. Фото: скрин відео

Не секрет, що багатьом глядачам завжди було цікаво, а що ж відбувається за лаштунками, в студії під час знімання передач, прямих ефірів. Адже багато що приховує камера від очей телеглядачів.

Марічка Падалко, повернувшись до роботи, вирішила показати в яких умовах доводиться працювати ведучій та знімальній групі під час війни.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Студія, де вони працюють знаходиться у бомбосховищі. Й це правильно, в умовах воєнного стану безпека понад усе. Знімальну групу захищають товсті стіни та важкі металеві двері.

Сторіс. Фото: скрин відео

Приміщення обладнано кухнею., є санвузол у стилі "вінтаж минулого століття". Через значні обсяги роботи багато співробітників томиться, тому на полу розложені подушки та ковдри, а хто просто засинає на робочому місті.

Сторіч. Фото: скрин instagram

Сторіс. фото: скрин instagram

Не забуває творчий колектив й про друзів наших менших. Разом з командою в студії два невеличкі песики.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, "Яка гарна україночка!!": зірка ТСН Марічка Падалко в неймовірній сукні зачарувала Америку.

До слова, ведуча ТСН Марічка Падалко вперше за час війни летить за кордон, чи планує повернутись зірка.