Відомий український музикант Макс Барських повернувся додому після благодійного концертного туру в Європі і не зміг стримати емоцій. Він зізнався, що дуже хоче, щоб в Україні запанував мир. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Макс Барських якийсь час був відсутній в Україні, оскільки був у благодійному турі в Європі. Концерти відгриміли і артист повернувся додому, але не зміг стримати емоцій. Він зізнався, що прогулюючись Києвом хочеться вірити, що життя триває і що ніякої війни не було.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Барських зазначив, що мріє про мир в Україні і знову почути веселий дитячий сміх, який не перерве несподівана повітряна тривога або вибухи.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Нарешті я вдома! Київ зустрів приємною літньою спекою і яскравою зеленню. На вулицях багато людей, вони продовжують вірити в життя. Я дуже вболіваю за те, що кожне українське місто рано чи пізно буде звільнено. Хочу чути дитячий сміх і музику вуличних музикантів. Все це буде! Необхідно тільки час, зібрати свободу і силу, і запастися терпінням. Разом до перемоги!",- поділився співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, телеведучий Юрій Горбунов захоплюється українцями - віддають останнє, щоб ЗСУ перемогли.

Також наш портал писав, Юлія Мендель вирішила вилучити користь зі "скандалу" за часів роботи в ОП і пішла на несподіваний крок: "Світла справа".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.