Знаменитий український журналіст і телеведучий Анатолій Анатоліч вирішив на час перекваліфікуватися в простого різноробочого, щоб долучиться до процесу відновлення України. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram він показав кадри зі свого нового "місця роботи".

Анатолій Анатоліч деякий час перебував у Франції, куди виїхав разом з родиною незабаром після початку повномасштабної війни. Навіть перебуваючи закордоном він намагався робити все, щоб висвітлити те, що відбувається в рідній країні. На даний момент телеведучий знаходиться в Україні, але сім'ю залишив закордоном.

Анатолій Анатоліч. Фото: скріншот youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скріншот youtube

По прибуттю додому Анатоліч продовжив робити добрі справи і навіть вирішив на якийсь час забути про кар'єру успішного телеведучого і шоумена. Він став звичайним роботягою. Ведучий відправився ремонтувати одну з будівель, яку пошкодили окупанти і закликав усіх бажаючих приєднуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Друзі, відбудуємо все, що ці фашисти знищили на нашій землі!Приєднуйтесь до добровільних будівельних батальйонів. На фото дах, в який потрапив ворожий снаряд в селі Ягідне Чернігівська область. Разом точно легше. Разом точно зможемо", - підписав фото Анатоліч.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Бєднякова поскаржилася на несправедливість природи, порівнявши жіночі та собачі груди: "приречена все життя сосками пупок чухати".

Також нашщ портал писав, продюсер шоу "Голос країни" Володимир Завадюк показав дитячі фото з сімейного архіву.

Крім того, наш портал повідомляв, ведуча 1+1 Марічка Падалко повернулася в будинок: "Як же у нас красиво..."