Більше трьох місяців війни, яку розв'язала росія, дуже втомили усіх українців. Постійні переживання, оновлення стрічки новин, паніка після прильотів - починают вибиваи землю під ногами. Арестович, Кім, Дурнєв вже не так заспокюють.

Але це нормлній процес і кожному українцю варто пам'ятати, що воїни ЗСУ і ТрО на передовій тримаються заради нас та нашого майбутнього, не втрачають оптимізму, вірять у перемогу Україні та нищать російських окупантів. А ми повинні лише вірити в них та світле майбутнє для нашой країни.

ЗСУ. Фото: Telegram
ЗСУ. Фото: Telegram

Що ми можемо зробити кожен на своєму місці у той час, коли ЗСУ захищають кордони держави, ведучий проєктів СТБ "Як ти?" та "Неймовірна правда про українців" – Григорій Решетник – розповів у дописі в соцмережі.

Григорій відзначив, що сьогодні дуже важливо навчитися знаходити баланс між читанням новин та звичними щоденними справами. Адже якщо присвячувати весь час лише вивченню інформаційних потоків, легко спустошитись та втратити енергію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ведучий "Холостяка" Григорій Решетник, фото: СТБ
ведучий "Холостяка" Григорій Решетник, фото: СТБ

"Варто нарешті перестати бути військово-політичними експертами, якщо ви цим не займаєтеся професійно. Спрямуйте всю енергію на своє сьогодення – працюйте, допомагайте армії, плануйте життя. Варто прийняти думку, що, можливо, війна не закінчиться завтра, як би нам всім цього хотілося, – пояснює телеведучий. – Просто зрозумійте, що Україна переможе і крапка! І наша перемога має бути переконливою, безапеляційною та без жодних проступків. Настав час йти до кінця, якщо не зараз, то ніколи! Тому закликаю вас самовіддано працювати кожному у своїй галузі, сплачувати податки, бути оптимістами, підкорювати, завойовувати та ніколи не втрачати віру. Натхненно вірю в вас та обіймаю!".

Українці в коментарях гаряче підтримали ведучого:

"100% перемога за нами", "Якщо кожен буде робити, те що він в змозі ,то й жити буде легше в першу чергу йому самому", "100% згодна, відчуваю теж саме", "Все вірно, погоджуюся з кожним написаним вами словом", "Дякую за гарну пораду! Все буде Україна!Все буде Перемога!", "Перемога України -безперечний факт! Віра і Довіра до ЗСУ - безперечний факт"...

Нагадаємо, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник зайняв місце Олексія Арестовича і перестав спати.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник заявив, що війна вплинула на життя не лише простих людей, а й зірок.