Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" і "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями і розповідає про своє життя відданим шанувальникам в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Григорій Решетник подякував глядачам за відгуки щодо прем'єри нового проекту "Як ти?", ведучим якого він є. Також артист повідомив, що перший випуск зі співачкою Златою Огнєвіч, яка брала участь в шоу "Холостячка", за кілька днів зібрав 200 тисяч переглядів на YouTube. І він дуже радий, що глядачі гідно оцінили його старання.

Огнєвіч і Решетник, скріншот з відео
Огнєвіч і Решетник, скріншот з відео

Крім того, Решетник інтригуюче заявив, що скоро всі зможуть побачити випуски з новими, не менш цікавими героями, і запитав, чи варто запускати наступний сезон "Холостяка". А ще телеведучий зізнався, що йому дуже подобається подібний формат спілкування з артистами.

"Так, війна змінила життя кожного і публічні люди не вийняток. Радий, що ваші улюблені герої відверто розповідають, як пережили перші дні війни та з якими викликами стикаються зараз. Люблю формат інтерв‘ю, адже кожна людина - це незвідана безкінечність, маленький всесвіт, який хочеться розкрити та показати вам!" - написав Решетник.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Григорій Решетник розповів, як всесвітньо відомі артисти допомогли Україні: "Зусилля приведуть до спільної перемоги"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч розкрила цікаві подробиці про свої студентські роки в гуртожитку: "Ох, ми і чудили тоді"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник розповів, про новий сезон шоу "Холостяк": Алекс Топольський вже не в моді, тепер тільки військові