Дружба - дуже важлива складова життя будь-якої людини. Ми знаходимо собі союзників на свої шляху починаючи з садка і не припиняємо навіть у дорослому віці на робочому місці.

9 червня відзначався Міжнародний день друзів. Хоч свято і неофіційне, це прекрасний привід згадати тих, хто підставить плече у важкий час і розділить радість, коли тобі добре. Без друзів життя було б не таким класним, і про це як ніхто знає ведуча "Ранку у Великому Місті" Юлія Зорій. Її найкраща подруга - відома телеведуча Тала Калатай - зіграла одну з ключових ролей в житті зірки. Вона познайомила Юлю з майбутнім чоловіком – Міністром оборони України Олексієм Рєзніковим. Стосунки у телеведучих дуже теплі, майже сімейні.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

"З талою дружимо з 2012 року. За весь цей час ми з нею сварилися тільки один раз– - зізнається Юлія. – Це сталося на гастролях антрепризи "Божевільний день". Ми були в черговому місті. Зараз навіть не можемо згадати, через що посварилися, але не розмовляли і не дивилися в бік один одного два дні. Тільки грали у виставі. І це було просто жахливо."

Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж
Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Іноді з подругами відбуваються кумедні випадки.

"У Тали день народження 20 травня, у мене – 3 червня. Якось я купила їй в подарунок вишиванку– - згадує телеведуча. – Але не змогла піднести 20 травня, бо не бачилися. І ось нам належало зустрітися в мій день народження, на якому я хотіла вручити їй подарунок. Вийшло так, що одягаючись на свято, зрозуміла: з усього гардеробу мені нічого не підходить, крім тієї вишиванки, яку я купила Тале. Довго вагалася, мене мучили докори сумління, нарешті одягла її. Коли Тала мене побачила, зробила комплімент:"яка в тебе гарна вишиванка". Я сказала:"взагалі-то це мій подарунок, але я його вже одягла, тому замовлю тобі новий". Вона довго сміялася і відповіла: "знаєш, мені не дуже подобається цей фасон. Дякую за подарунок. Носи на здоров'я"."

Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж
Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж

Цієї весни подруги повинні були стати кумами. Однак Хрестини дочки Тали Калатай довелося відкласти через повномасштабне вторгнення Росії.

Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж
Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж

Нагадаємо, що телеведуча Тала Калатай порівняла жінок і чоловіків на дорозі: "Часто туплять".

Раніше ми повідомляли, що дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук поскаржилася, що не може собі дозволити.