Українська актриса театру і кіно Олеся Жураковська знялася в безлічі чудових проектів, включаючи і серіали, і фільми - "Леся+Рома", "Свати", "Донбас", "Папік", "Кріпосна" і так далі.

Більше 100 днів триває повномасштабна війна, розпочата рашистами на території нашої країни. Щодня гинуть десятки воїнів ЗСУ, а також мирні жителі, які нічого поганого сусідові-агресору не зробили. Олеся Жураковська на початку червня дала 50-хвилинне інтерв'ю. Там вона з журналісткою обговорила багато питань, включаючи, звичайно ж, втрати.

Олеся Жураківська, instagram.com/zhurakivska_olesya
Олеся Жураківська, instagram.com/zhurakivska_olesya

— Олеся, ви на початку розмови сказали, що заради тих, хто гине з колег, близьких, рідних - я так розумію, хтось із рідних загинув на цій війні?

— Кожен раз, коли я чую, що такі чудові люди, як Паша Лі, який у перші дні виводив з Ірпеня людей і ніс дитину, віддав свій бронежилет, щоб закрити дитя. Такий гарний, такий молодий, такий талановитий. Зовсім недавно, кілька днів тому загинув один з кращих піротехніків кіношних - Саша Суворов.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Їй дуже важко далося це питання, бо щодня війна забирає життя кращих людей.

Олеся Жураківська у ролі Павліни в "Кріпосній", фото: СТБ
Олеся Жураківська у ролі Павліни в "Кріпосній", фото: СТБ

"Коли розповідала про Київ, то я сама плакала... я з Херсона і так сама плачу за своє місто і мрію до нього повернутися!", "Люди тримаймося... не знаю, як нам все це витримати до перемоги!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олеся Жураковська назвала справжню ціну Вірі Брежнєвій та Світлані Лободі: "Все зробили для того, щоб ці тварюки сюди зайшли"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська звернулася до рідної України словами відомого поета і запропонувала Лілії Ребрик приєднатися: "До сліз"

Знай.ua писав, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як йде підготовка до весілля: "Дрібниці трохи завантажують"