Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук розповіла про сварки зі своїм чоловіком, які часом виходять з-під контролю. Цим знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук чимало часу проводить в соцмережах і частенько радує шанувальників новими фото і відео. Крім того, зірка не проти поділиться подробицями з особистого життя, що і зробила цього разу.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Так, один з шанувальників поцікавився у актриси чи бувають у неї сварки з чоловіком. Анна Саліванчук відповіла, що сварки для них чоловіком справа буденна і часом вони виходять з-під контролю. Зірка зізналася, що переважно їх сварки закінчуються погрозами розлучення, втім, до цього справа не доходить, адже вони дуже швидко миряться.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я думаю, що сварки з чоловіком бувають в кожного і кожного дня. Ми Італійська сімейка, ми дуже часто сваримося і я щовечора говорю - все, розлучаємося. А потім знову миримося", - розповіла Анна Саліванчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова показала, як підтримати українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях: "Сила в єдності".

Також наш портал повідомляв, Катерина Кухар з "Танців з зірками" спокусливо виставила ніжку з-під прозорої спідниці, лежачи на диванчику: "Дві історії".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.