Знаменита українська актриса театру і кіно, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як насолоджується літом, усамітнившись у лісі. Фото вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал активно веде свою сторінку в соцмережах, тому шанувальники завжди в курсі її життя. Вона регулярно ділиться новими фото і відео, а також розповідає цікаві подробиці як з особистого життя, так і творчої діяльності.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Так, цього разу зірка показала, як насолоджується літом. Анна Кошмал зробила селфі в одному купальнику. При цьому вона усамітнилася в якійсь посадці, можливо, лісі, щоб прийняти сонячні ванни і насолодитися тишею, яку часом розбавляє спів птахів. По обличчю зірки видно, що в цей момент вона відчуває вершину блаженства.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Судячи з підпису до знімка, Анна Кошмал прийшла в одне зі своїх улюблених місць, де вже відпочивала з друзями. Вона зазначила, що види там по-справжньому казкові.

"Тобі привіт з нашого казкового місця", - підписала фото актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова показала, як підтримати українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях: "Сила в єдності".

Також наш портал інформував, Тарас Тополя з "Антитіла" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Крім того, наш портал писав, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."