Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Юрій Ткач продовжує допомагати наближати перемогу і показав, як з його допомогою вдалося забезпечити їжею тисячі українців. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач, як і багато інших знаменитостей, невпинно трудиться на благо країни і робить все, щоб допомогти нужденним. Так, цього разу він розповів, що в благодійний фонд в місто Дніпро вдалося передати більше п'яти тонн продуктів. За словами артиста ця організація щодня годує тисячі українців, які опинилися в скрутному становищі через війну.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

"Фонд щодня годує понад 10 тисяч українців", - розповів гуморист.

Юрій Ткач закликав не залишатися осторонь і надавати хоч якусь підтримку, якщо є така можливість.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

сьогодні точно ще десь мама зварить каструлю макаронів, бабуся напече пиріжків, а малюкам приготують манку. Друзі, давайте об'єднуватися!!! І не зупинятися!!! Перемога за нами і вона вже дуже близько!!! Слава Україні!!!",- зазначив Юрій Ткач.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, телеведучий Юрій Горбунов захоплюється українцями - віддають останнє, щоб ЗСУ перемогли.

Також наш портал писав, Юлія Мендель вирішила вилучити користь зі "скандалу" за часів роботи в ОП і пішла на несподіваний крок: "Світла справа".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.