Журналістка та телеведуча Яніна Соколова розрадила шанувальників пікантним фото в ванній

Світлину вона опублікувала у соціальній мережі Facebook.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Яніна вирішила зранку зарядити добренькою порцією позитиву та краси. Як зауважила ведуча, вона побачила, що дехто затужив, тому зараз, як ніколи, необхідно ненадовго відволіктись на прекрасне. На думку зірки така підзарядка додасть сил та наснаги.

Так журналістка зробила пікантну світлину на якій вона у тоненькому ліфчику релаксує у ванній з піною. Ззаду вона поставила фотографію Вячеслава Чорновола. Назвала її вона в народному стилі - фотографія "антипорчі". До фото вона зробила такий коментар:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

[quote author=""]"Щось бачу дехто з вас затужив, то я подумала що давно не заряджала вас зранку фотографією «антипорчі»😇 Коротше це воно. Дивитеся 2 хвилини в очі мені, потім хвилину В‘ячеславу. І порчу знято."

Підписники подякували Яніні за підтримку та відмітили, що вона, як завжди прекрасна.

"Такий вродливий камертон дня... Попри усе - народжується у серці музика..!"

"Ну нарешті, а то вже не знаю, що з порчею робити....... Дякую за допомогу, наче на світ народився. Треба кожного тижня так порчу знімати😄"

Нагадаємо, журналістка Яніна Соколова пояснила, що не так з Юрієм Дудем: "Латентний імперіаліст".

До слова, Яніна Соколова зробила сумне визнання після перемоги над раком: "Ніколи не буде доньки".

Раніше ми писали, що журналістка Яніна Соколова роздяглася перед камерою з думками про Крим.