Користувачі в Інтернеті поставили досить своєчасне запитання, стосовно акторів такого відомого шоу, як "Файна Юкрайна".

В Україні триває повномасштабна війна проти рашистів, кількість днів плавно підходить до 110... ще трохи і чотири місяці росіяни вбивають мирних жителів і руйнують наші міста.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

Що стало з акторами шоу "Файна Юкрайна"?

— Один збирає $900к на ЗСУ, інший - х*і в роті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про те, що збирає величезні суми грошей на потреби нашої армії - це, звичайно ж, мова про Сергія Притулу, який має потужний гуманітарний фонд, за допомогою якого щодня відбувається закупівля безлічі корисних для військових речей.

Друга людина - український актор Андрій Молочний, колишній колега Притули, учасник "Дуету імені Чехова", резидент Comedy Club. Він, як і Антон Лірник, поїхав за запахом грошей до Росії, звідки щороку продовжує виставляти потворні публікації з ненавистю до рідної України.

"Це сумна історія", "Я не хочу в це вірити, він мені подобався як актор", "Він в 14 все, що можна було сказав. Його тут з тих пір і не чекають. Просто прикро і соромно", - пишуть користувачі в коментарях.

@bonediak

#тіктокукраїнською #українськийтікток #тіктокукраїна

♬ Girl of My Dreams - Guti

Нагадаємо, Сергій Притула заб'є черговий цвях в кришку труни Росії, тепер добереться і Валькірія: "Поповнимо на мільйон"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Педан поставив під питання повернення Притули на "Хто зверху?": причина проста

Знай.ua писав, Ірма Вітовська заговорила про зраду через російських зірок на українській сцені - "На крові власного народу"